Пет квалитета мушкараца који освајају жене

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 15:01

Пет квалитета мушкараца који освајају жене

Сви знамо бар једног мушкарца коме није проблем да освоји жене. Фото: Pixabay/Pexels Једноставно увек успева да допре до даме која му се свиђа и задржи њено интересовање. Такви мушкарци имају нешто заједничко, а то су ове особине.
Обзирност Жене неће одолети пажљивим мушкарцима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који себе не стављају на прво место. Разборитост је пре свега очигледна у малим стварима које често превиђамо, попут отварања врата или предаје седишта у јавном превозу старијима. Има и много већих и важнијих потеза. Ако је мушкарац спреман да откаже изласке са пријатељима у време када вам је заиста потребан, то показује да му је стало до ваших проблема.
Флексибилност Можемо да планирамо до миле воље, али живот ће нас увек изненадити у тренутку када се најмање надамо. Зато је важно бити флексибилан и због овог квалитета мушкарац ће расти у очима жене. Способност да се носи са (не)очекиваним променама и правовремено реагује на њих моћан је афродизијак јер мушкарцу даје до знања да је јак и стабилан, а то је оно што посебно воле припаднице лепшег пола.
Самопоуздање Овај квалитет не треба мешати са егоцентризмом. Човек пун самопоштовања није заљубљен у себе, он је само свестан својих врлина и не дозвољава да се њиме манипулише. За разлику од егоисте, он је скроман и од њега нећете чути самохвалу, али ће увек бити поносан на добро обављен посао док ће лоше обављен одмах покушати да то исправи. Мушкарац који поштује себе показује жени да ће се према њој односити с поштовањем.
Способност преиспитивања Жене беже од мушкараца који мисле да знају баш све. Без обзира о ком аспекту живота се ради, човек који не преиспитује сопствене поступке јер мисли да нема шта да научи из својих грешака није особа која улива поверење. Стално понављање старих грешака у љубавној вези и недостатак воље за променом указује на незрелог мушкарца.
Сигурност Сви ми носимо у себи одређене комплексе, мање-више, који утичу на то како се опходимо према себи и другима. Међутим, само најхрабрији међу нама ће се ухватити у коштац са њима и покушати да их се отарасе. Мушкарац који је сигуран у себе није се нужно ослободио свих комплекса, али дефинитивно нема намеру да им дозволи да утичу на то како се понаша према женама.
Šta nam je potrebno za sreću?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пет квалитета мушкараца који освајају жене се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.