ФК Црвена звезда: Стартовала продаја „Премијум“ и сезонских улазница на стадиону

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 14:22

ФК Црвена звезда: Стартовала продаја „Премијум“ и сезонских улазница на стадиону

Фудбалски клуб Црвена звезда је од данас омогућио свим навијачима да преко „Сервиса за чланство“ обезбеде „Премијум“ и сезонску улазницу за такмичарску годину 2023/24. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић „Премијум“ сезонске улазнице пружају могућност свим звездашима да на Маракани >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << гледају све утакмице у првенству, Купу Србије и групној фази Лиге шампиона.
Како се наводи цене нових „Премијум“ сезонских улазница крећу се од 14.500 до 30.000 динара за трибине на северу, западу и истоку, а оних које се обнављају од 9.500 до 33.000. Сезонске улазнице коштају од 6.500 до 12.000 динара.
Evroliga sutra objavljuje kompletan raspored utakmica za sledeću sezonu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ФК Црвена звезда: Стартовала продаја „Премијум“ и сезонских улазница на стадиону се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.