Карактеристике људи који су рођени током лета

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 14:01

Карактеристике људи који су рођени током лета

Стигло је лето, стигли су сунчани дани и високе температуре. Стигло је купање, сунчање (са заштитним фактором, наравно), стигло је уживање у дугим данима… Фото: Pixabay/Dimhou Стигло је време када ће многи прославити рођендан, а родити се и понека нова деца. Сви ти мали и велики људи рођени >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 21. јуна до 23. септембра имаће неке заједничке карактеристике.
И не треба да се плашите, они су позитивни.
У наставку прочитајте неке од разлога зашто су летње бебе посебне.
Они су оптимисти Људи рођени у летњим месецима по природи су оптимисти. Заједно са људима рођеним у пролеће, они имају тенденцију да буду чак и превише позитивни. У сваком случају, чаша им је увек до пола пуна.
Они су срећни Истраживање je показало да људи рођени лети ређе пате од депресије него њихови зимски вршњаци.
Имају добру самоконтролу Истраживачи у Јапану проучавали су корелацију између годишњег доба рођења и емоционалне и бихевиоралне регулације. Пронашли су виши ниво контроле код рођених у пролеће и лето. Способност одабира одговарајућег правца акције током сукоба је нешто што ће летњим бебама добро доћи током живота.
Имају среће Заправо, због годишњег доба у коме су рођени, неће бити срећнији од других, али људи рођени лети и сами верују да су срећнији. Конкретно, људи рођени између марта и августа највероватније себе сматрају срећнима.
Здравији су Бебе рођене током лета повезане са бољим укупним здрављем. Један од разлога може бити позитиван ефекат изложености витамину Д. 
Добри су у школи Летње бебе добро иду у школу. Због начина на који је школска година структурисана, летње бебе су често међу најстаријима у учионици, што им на неки начин даје предност у односу на другове из разреда и теже да постижу академски успех. Људи рођени у јуну су сањари чија машта нема граница Омиљени сањари: Десет занимљивих чињеница о људима рођеним у јуну.
Добри су у спорту Летња деца су добра у спорту, посебно она рођена у септембру. Зато је одличан потез рано их уписати у неку спортску активност како би се развијали у том правцу.
Evo zašto nije pametna ideja da nosite punđu nekoliko dana zaredom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Карактеристике људи који су рођени током лета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.