Монд: Жерар Депардје налази се у све већој изолацији

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 13:40

Монд: Жерар Депардје налази се у све већој изолацији

Француском глумцу Жерару Депардјеу филмска индустрија дуго је толерисала понашање према женама, али сада због тога добија озбиљне оптужбе и налази се у све већој изолацији. Фото: WikimediaCommons/Georges Biard Депардје ретко снима, а поједине од његових емисија су отказане.
Француски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Монд“ је поводом тога истраживао каријеру и личност глумца, указујући да је Депардјеа више жена оптужило за сексуално насиље током снимања.
Тринаест жена, које су учествовале у снимању 11 филмова са Депардјеом у периоду од 2004. до 2022. године, оптужују га за непристојне изјаве и сексуалне нападе, најчешће у јавности. Три месеца касније, 11. јула, биће објављено четрнаесто сведочење, још више осуђујуће.
Десетине ремек-дела учинила су Депардјеа највећим француским глумцем у последњих 50. година, али да ли то може да избрише повреде које је изазвао у несрећама насталим јер је возио мотор у пијаном стању, или то што је, такође у алкохолисаном стању стављао руке на задњице шминкерки и техничарки током снимања, поставио је питање „Монд“.
Такође се као проблематична наводи Депардјеова громогласна подршка руском председнику Владимиру Путину и другим лидерима широм планете за које се сматра да су диктатори. Све је почело 27. августа 2018. године када је Шарлот Арнул (22) поднела пријаву жандармерији тврдећи да је два пута, 7. и 13. августа, силовао 69-годишњи глумац.
Она је ћерка хотелијера које Депардје познаје годинама и желела је да постане глумица и због тога је њена мајка замолила глумца да је посаветује. На видео снимцима, које су глумчеви адвокати брзо доставили истражитељима, види се како Депардје додирује груди и бедра Шарлот Арнул која болује од анорексије.
Депардје не пориче сексуалне односе, али тврди да девојка „није пружала никакав отпор“.
Истражни судија оптужује Депардјеа 11. децембра 2020. за „силовање“ и „сексуални напад“, остављајући га на слободи под судском контролом.
Одлуку је 3. фебруара 2021. године потврдило истражно веће.
Tramp: Ne verujem da Tajna služba ne zna čija je kesica kokaina u Beloj kući

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Монд: Жерар Депардје налази се у све већој изолацији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.