Евролига сутра објављује комплетан распоред утакмица за следећу сезону

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 12:41

Евролига сутра објављује комплетан распоред утакмица за следећу сезону

Комплетан распоред утакмица за сва 34 кола лигашког дела Евролиге биће објављен сутра, саопштено је на сајту тог такмичења. Фото: Градске инфо Евролига је остала у истом саставу као лане, истих 18 клубова ће играти, а и лигашки део такмичења је непромењен, играће се 34 кола са седам >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „дуплих недеља“.
Оно што највише занима љубитеље кошарке у Србији је кад ће у Евролиги међусобно играти Партизан и Црвена звезда, који су лане први пут у историји укрстили копља у најквалитетнијем клупском такмичењу, а оба клуба су остварила победе као гости.
Нова сезона почеће првим колом које је на програму 5. и 6. октобра, док ће се лигашки део завршити 11. и 12. априла. Новоуведени плеј-ин за клубове пласиране од седмог до 10. места играће се 16. и 19. априла. Четвртфиналне серије почеће 23. и 24. априла, завршиће се најраније 30. априла или 1. маја, а најкасније 8. маја. Фајнал фор је заказан за период од 24. до 26. маја у Берлину. Титулу брани мадридски Реал.
Dušan Tadić zvanično novi fudbaler Fenerbahčea

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Евролига сутра објављује комплетан распоред утакмица за следећу сезону се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.