Измене у саобраћају на појединим деоницама путева због радова

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 10:21

Измене у саобраћају на појединим деоницама путева због радова

На ауто-путу Е-763, тунел Шарани, биће извођени радови на одржавању ИТС опреме и система за управљање тунелима 17. јула од 9 до 18 часова, у тунелској цеви ка Чачку, уз преусмерење саобраћаја на двосмерно одвијање супротном тунелском цеви. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Радови ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се 18. јула одвијати од 9 до 14 часова, у тунелској цеви ка Београду, уз одвијање саобраћаја претицајном саобраћајном траком, док ће возна бити затворена за саобраћај.
На ауто-путу Е-70, Пећинци – Рума, ка Батровцима изводе се радови на асфалтирању и монтажи/демонтажи сигурносне заштитне ограде, 17. јула од 7 до 17 часова. За саобраћај су затворене возна и зауставна саобраћајна трака, саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком.
На ауто-путу Е-75, петља Алексинац изводе се радови на електроинсталацијама у разделном појасу, 17. и 18. јула, од 7 до 17часова, уз заузимање претицајне саобраћајне траке у смеру ка Београду.
На ауто-путу Е-75, петља Београд, смер ка Остружници у току су радови на замени елемената дилатационих спојница на надвожњаку на петљи Београд, у возној и претицајној саобраћајној траци, до 17. јула до 15 ч. Саобраћај се одвија зауставном саобраћајном траком.
На путу Влашко Поље – надвожњак Младеновац у току су радови на рехабилитацији, до 30. августа, од 7 до 17 ч, уз наизменично пропуштање возила.
Zadržavanje putničkih vozila na Preševu i Gradini 40 minuta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене у саобраћају на појединим деоницама путева због радова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.