Самарџић пред потписом за Интер

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 09:31

Самарџић пред потписом за Интер

Српски фудбалер Лазар Самарџић је договорио све око трансфера у редове италијанског гиганта. Фото: Танјуг/Andrea Bressanutti/LaPresse via AP Досадашњи везиста Удинезеа ће од следеће сезоне играти за екипу Интера, открива Ђанлука Ди Марцио.
Клуб из Удина је прихватио понуду „неразура“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 15 милиона евра плус ће се Ђовани Фабијан преселити у Удинезе, чиме је знатно умањено обештећење за српског фудбалера.
У Интер су овог лета као слободни играчи стигли Маркус Тирам и Хуан Куадрадо, потом Франческо Аћерби, Давиде Фратези и Кристијан Аслани.
Самарџић ће у Интеру имати паклену конкуренцију на својој позицији, где су ту већ устаљени Николо Барела, Хакан Чалханоглу и Хенрик Мијтаријан.
Новопечени репрезентативац Србије је рођен у Берлину и своју каријеру је почео у Херти, где је за само 500.000 евра отишао у РБ Лајпциг, а лета 2021. Удинезе га је откупио за три милиона евра.
Bajern nudi rekordnih 100 miliona za Kejna

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Самарџић пред потписом за Интер се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.