Рецепт дана: Освежавајуће пиће за вреле летње дане

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Jul.2023, 05:00

Рецепт дана: Освежавајуће пиће за вреле летње дане

Већина људи углавном ужива у свежој лубеници, али ово слатко воће можете претворити и у смрзнуто пиће. Да бисте направили кашу од лубенице, потребна су вам само четири састојка и добар блендер. Фото: Pixabay/orzalaga Састојци: 600 грама ољуштене лубенице око 20 коцкица леда 2 кашике меда 1 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кашика сока од лимете Припрема: Очистите лубеницу и исеците је на мање коцкице. Ставите лубеницу у добар блендер и измиксајте је заједно са медом и соком од лимете. Додајте коцкице леда и блендајте док се састојци не сједине и не добијете мекану текстуру. Послужите одмах у две велике или четири мање чаше са широком сламком.
Уживајте!
Namirnice koje su idealne kada ste na dijeti?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Освежавајуће пиће за вреле летње дане се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.