Карлос Алкараз после пет сати борбе у финалу савладао Новака Ђоковића и освојио Вимблдон

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 20:03

Карлос Алкараз после пет сати борбе у финалу савладао Новака Ђоковића и освојио Вимблдон

Карлос Алкарас постао је трећи најмлађи шампион у историји Вимблдона. Фото: Танјуг/AP Photo/Alberto Pezzali Шпански тенисер Карлос Алкараз освојио Вимблдон, након што је после скоро пет сати борбе у финалу савладао Новака Ђоковића 1:6, 7:6 (8:6), 6:1, 3:6, 6:4.
Он је тако постао трећи најмлађи шампион >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у историји Вимблдона изједначивши се са Бјорном Боргом који је имао 20 година, а Борис Бекер са 17 година остаје најмлађи шампион турнира.
Уједно, спречио је 16 година старијег српског тенисера да освоји осму титулу и пету узастопну на Вимблдону и „зауставио“ га на 23 грен слема.
Такође, сачувао је прво место на АТП листи, а у међусобном скору сада води 2:1.
Ova dama sigurno navija za Noleta (FOTO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Карлос Алкараз после пет сати борбе у финалу савладао Новака Ђоковића и освојио Вимблдон се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.