Ове три навике су главни кривци зашто се стално осећате и изгледате уморно

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 17:00

Ове три навике су главни кривци зашто се стално осећате и изгледате уморно

Ваше животне навике диктирају ваше расположење, здравље, изглед и још много тога. Фото: Pixabay/manbob86 Када чујете да фитнес тренери стално истичу да би било добро започети сваки дан вежбањем и здравим доручком, немојте само преврнути очима и игнорисати то.
Наиме, ово су само неке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од основних ставки које утичу на ниво енергије коју имате на дневном нивоу. Ово су три најгоре навике због којих се из дана у дан осећате поспано и летаргично.
Не спавате довољно Висите на мобилном до три ујутру, а онда се трудите да чујете аларм од 6 до 7? Престаните да то радите и усвојите здраву вечерњу рутину која се састоји од опуштања, читања књиге уместо гледања мобилног телефона или ТВ-а и одласка у кревет у разумно време.
Не крећете се довољно Требало би да одвојите најмање сат времена сваког дана за неку физичку активност. Било да је у питању шетња парком или вежбање у теретани, вашем телу је потребан покрет да би нормално функционисао.
Превише једете и једете нездраво Колач од гриза, сендвич са гризом, инстант кафа са укусом и пар залогаја тестенине које не убрајате у дневни унос калорија играју веома важну улогу у вашем телу. Нездрави угљени хидрати укључујући превелике количине шећера, производи са много вештачких састојака и боја су разлог зашто немате енергије и зашто не можете да изгубите ни грам. Покушајте да испланирате оброке, једите што више поврћа, воћа и протеина и научите да учтиво одбијате слаткише и грицкалице на послу или било где другде јер вам доносе много више штете него користи.
Koliko vode treba da pijemo svaki dan?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ове три навике су главни кривци зашто се стално осећате и изгледате уморно се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.