Путин: Покушаји непријатеља да пробије руску одбрану нису били успешни

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 15:38

Путин: Покушаји непријатеља да пробије руску одбрану нису били успешни

Руски председник Владимир Путин позитивно је оценио ток специјалне војне операције у Украјини, напомињући да се руске трупе понашају херојски, а сви покушаји непријатеља да пробије одбрану „нису били успешни током целе офанзиве“. Фото: Танјуг/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP То >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се наводи у видео снимку који је на свом Телеграму данас објавио новинар Павел Зарубин.
„Оцена је позитивна. Наше трупе се понашају херојски. Неочекивано за непријатеља, наша војска у неким областима и сама иде у офанзиву, заузима најповољније позиције, као што су то високе зграде и тако даље“, рекао је Путин, пренела је РИА Новости.
Он је оценио да су сви покушаји украјинског непријатеља узалудни.
„Непријатељ нема успеха“, поручио је Путин.
На питање који су следећи задаци Руске Федерације, Путин је обећао новинару да ће му одговорити, али без камера.
„Ово ћу вам посебно рећи када се камере угасе“, одговорио је Путин.
Kina i Rusija počinju vojne vežbe u Japanskom moru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: Покушаји непријатеља да пробије руску одбрану нису били успешни се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.