Лучић: Сањам Лигу шампиона са Звездом

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 15:20

Лучић: Сањам Лигу шампиона са Звездом

Млади фудбалер Црвене звезде Владимир Лучић рекао је данас да сања игра да за вољени клуб у Лиги шампиона и додаје да је екипа на турниру у Русији показала да је спремна за високе домете следеће сезоне. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Срећан сам увек кад сам у Звезди. После успешне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << позајмице у Чукаричком, вратио сам се у свој клуб и драго ми је ако сам успео да оправдам очекивања стручног штаба. Задовољан сам, постигао сам два гола, али увек тежим ка вишем. Оно што је најбитније, то је да тим делује уиграно, иако смо још увек у припремном периоду и како време буде одмицало можемо да будемо само бољи. Утакмице у Русији су биле права провера за све оно што нас очекује током јесени у Лиги шампиона, и мислим да смо показали да нам је ту место и да ћемо имати шта да кажемо“, рекао за клупски сајт офанзивац рођен 2002. године.
Прва европска провера за црвено-беле биће утакмица против Фјорентине која је на програму 26. јула од 20.30 часова. „Биће то још један показатељ где смо у односу на добре европске екипе, али овог пута ћемо играти пред нашим навијачима и сигуран сам да ће бити пуна Маракана. Сви моји другари који навијају су узбуђени, причају о томе како добро играмо и заиста влада права црвено-бела еуфорија. Искрено радујем се, јер цео живот маштам о томе да играм пред пуном Мараканом у Звездином дресу. Још ако говоримо о Лиги шампиона, ево и сад сам се најежио. Али, морамо да наставимо да радимо и да што спремније дочекамо септембар, у међувремену желимо и да на најбољи могући начин отворимо Суперлигу“, закључио је Лучић, стрелац два гола за Звезду током припремног периода.
Sportske igre mladih: Poznati putnici u Split u odbojci i stonom tenisu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лучић: Сањам Лигу шампиона са Звездом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.