Шапић: Казнити одговорне за нападе на комуналну милицајку и возача аутобуса

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 12:27

Шапић: Казнити одговорне за нападе на комуналну милицајку и возача аутобуса

Градоначелник Београда Александар Шапић најстроже је осудио напад на припадницу Комуналне милиције у Миријеву и напад на возача аутобуса у Сремчици. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Очекујем да ће полиција и тужилаштво реаговати поводом напада на службено лице, комуналну >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << милицајку која је ноћас била на дужности и обављала свој посао, као и да ће починиоца најстроже казнити. Сматрам да строго треба казнити и одговорне за ноћашњи напад на возача аутобуса 511 у Сремчици, којим се угрожава како његова, тако и безбедност свих путника на поменутој линији“, рекао је Шапић.
Комунална милицајка је нападнута и повређена ноћас у Београду, а напад се десио у насељу Миријево, у Улици 16. октобра, када је покушала да раздвоји двојицу који су се свађали у саобраћају, саопштио је Беоинфо.
„Један од њих, који јој је нанео повреде, приведен је у полицијску станицу где је анализом констатовано да има 2,2 промила алкохола у крви. Милицајка је превезена у Ургентни центар где је збринута, а од последице јаког ударца задобила је хематом у пределу главе и врата“, наводи се у саопштењу.
Како наводе, возача аутобуса на линији 51, око два сата иза поноћи, у Улици Стевана Филиповића у Сремчици напао је пијани путник, а починилац је приведен.
Возач је превезен у Ургентни центар где су му констатоване лакше телесне повреде.
U Srbiji od 2019. godine izrečeno osam kazni doživotnog zatvora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шапић: Казнити одговорне за нападе на комуналну милицајку и возача аутобуса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.