Шабаз Нејпир нови кошаркаш Црвене Звезде

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 11:26

Шабаз Нејпир нови кошаркаш Црвене Звезде

Амерички кошаркаш Шабаз Нејпир (32) нови је члан Црвене звезде, саопштио је првак Србије данас на званичном сајту. Фото: PrtSc Instagram/crvenazvezdakk Како је навео клуб, америчко-порторикански кошаркаш је потписао уговор на две године.
Нејпир има велико НБА искуство, као студент колеџа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Конектикат, играо је у НБА лиги за екипе Мајамија, Орланда, Портланда, Бруклина, Минесоте и Вашингтона.
У Европи је наступао за Зенит и Армани из кога после одличне полусезоне стиже у Црвену звезду. Нејпир је рођен у Бостону 1991.године, висок је 183 центиметара.
Нејпир је осмо појачање Црвене звезде за следећу сезону после Дејана Давидовца, Марка Симоновића, Милоша Теодосића, Адама Ханге, Мајка Тобија, Џоела Боломбоја и Рокаса Гиедраитиса.
Клуб су за сад званично напустили Факундо Кампацо, Лука Вилдоза, Хасан Мартин, Огњен Добрић, Џон Холанд и Бен Бентил, као и Стефан Марковић који је окончао каријеру.
Džejms Naneli ostaje u Partizanu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шабаз Нејпир нови кошаркаш Црвене Звезде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.