Нетанијаху излази из болнице, нису утврђени здравствени проблеми

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 08:55

Нетанијаху излази из болнице, нису утврђени здравствени проблеми

Премијер Израела Бењамин Нетанијаху (73) изаћи ће данас из болнице, након што је преко ноћи остао на посматрању у болници у медицинском центру Шеба у граду Рамат Ган, где је хоспитализован, како наводи Тајмс оф Израел, због „очигледне дехидрације“. Фото: Танјуг/mir Cohen/Pool Photo via AP Из >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << његовог кабинета данас је саопштено да је накнадним медицинским тестовима утврђено да нема здравствених проблема због којих би требало да даље остаје у болници, пренео је Ројтерс.
Неколико израелских медија објавило је раније да је Нетанијаху збринут на одељењу кардиологије.
У међувремену, како додаје Тајмс оф Израел, појавиле су се фотографије Нетанијахуа са пута на Галилејско језеро, где је премијер Израел рекао да је осетио да је дехидрирао, „јер није имао шешир, ни воду“.
У заједничком саопштењу његовог кабинета и медицинског центра Шеба, истиче се да се пожалио на вртоглавицу након што је провео неколико часова на сунцу по јакој врућини.
Нетанијаху је синоћ у видео поруци рекао да се осећа „веома добро“ и да остаје на „даљим испитивањима“.
Zaharova: Pokušaj atentata na ruske novinare pokazuje terorističku prirodu Kijeva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нетанијаху излази из болнице, нису утврђени здравствени проблеми се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.