Вучић: За Прибој видим велику будућност, за Пријепоље још треба да се уради

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 07:55

Вучић: За Прибој видим велику будућност, за Пријепоље још треба да се уради

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да за Прибој види велику будућност, а да за Пријепоље треба још нешто да се уради. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Вучић је на питање новинара о радовима у Саставку, рекао да ће ускоро кренути радови за Саставке, за Калафати, за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Баре, за Ћетење и за пријепољска села ка Каменој гори.
„Обићи ћу их крајем септембра и почетком октобра. Домаћини су ми обећали неко јагње“, рекао је Вучић.
Он се захвалио инвеститору Горану Деспићу „на задужбинарству“ и свему што је урадио за прибојски крај.
„За Прибој видим велику будућност. Пријепољу смо дужни. За Пријепоље хоћу још мало да се изборим док сам председник. Хвала што волите Србију“, рекао је Вучић.
Vučić: U Srbiji za 10 godina 421 km autoputeva, u BiH 120 za 80 godina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: За Прибој видим велику будућност, за Пријепоље још треба да се уради се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.