Нетанијаху пребачен у болницу, осећа се добро

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jul.2023, 18:11

Нетанијаху пребачен у болницу, осећа се добро

Израелски премијер Бењамин Нетанијаху данас је пребачен у болницу јер је осећао да губи свест, али сада се осећа добро, саопштено је из његовог кабинета. Фото: Танјуг/Abir Sultan/Pool Photo via AP, File Нетанијаху (73) је био на медицинским прегледима у болници Шеби у Тел Хашомеру, недалеко од >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Тел Авива, наводи се у саопштењу, пренео је Ројтерс.
Израелски медији наводе да је Нетањаху при пуној свести превезен у болницу из своје резиденције у приморском граду Цезареји.
Papa Franja odobrio postavljenje Džozefa Šen Bina za novog biskupa Šangaja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нетанијаху пребачен у болницу, осећа се добро се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.