Ђоковић: Играћу за репрезентацију у Дејвис купу

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jul.2023, 15:35

Ђоковић: Играћу за репрезентацију у Дејвис купу

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да ће ове године играти за Дејвис куп репрезентацију Србије. Фото: Танјуг/AP/Alastair Grant Србија је у Б групи Дејвис купа са Шпанијом, Чешком и Јужном Корејом, а играће се у Валенсији.
“Играћу ове године. Радујем се томе. Нисам играо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прошле године, било ми је криво јер сам се надао да ће момци да прођу групу у Валенсији, па да им се придружим у Малаги. Тај формат је устаљен већ неколико година, имали смо тешку групу прошле године“, рекао је најбољи српски тенисер и додао:
„Надам се да ћу бити здрав и да ћу бити на располагању. Јесте да је распоред незгодан, да се игра недељу дана после финала УС опена, али рекао сам селектору Троицком да сам ту и једва чекам”, истакао је Ђоковић.
Уколико Србија буде међу прва два тима, у Малаги ће играти завршни турнир.
Репрезентација има једну салатару, ону из 2010. године, а и сам Ђоковић је рекао да је та титула била једна од прекретница у његовој каријери.
Đoković postao rekorder po broju grend slem finala u obe konkurencije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Играћу за репрезентацију у Дејвис купу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.