Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jul.2023, 12:31

Рехабилитација деонице пута Башаид – Меленци; Кружни ток отклања “црну тачку” (ВИДЕО)

У току су радови на реконструкцији саобраћајнице која спаја места Башаид и Меленце.
У првој половини јуна су започети радови, а рок за завршетак је сто дана. Инвестиција је вредна 244 милиона динара, а пројекат >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у надлежности Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.
У склопу радове биће изграђен и кружни ток код места Башаид, инвестиција преко потребна тој месној заједници.
Изградњом кружног тока на улазу у Башаид из правца Меленаца, уклониће се једна од ретких преосталих црних тачака у овом делу Баната.
Саобраћајница која се реконструише је дужине пет километара са банкинама проширеним од камена по један метар са обе стране.
Санацијом пута Башаид – Меленци, а потом и изградњом кружног тока, која ће бити у надлежности “Путева Србије”, заокружиће се целина у рехабилитацији саобраћајнице, која је годинама представљала проблем возачима.
Znate li da se najlepša čokolada na svetu proizvodi u Novom Sadu? Posetili smo fabriku “Barry Callebaut“ (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рехабилитација деонице пута Башаид – Меленци; Кружни ток отклања “црну тачку” (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.