Ђурић: САД су поуздан партнер Србији и обрнуто

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jul.2023, 10:13

Ђурић: САД су поуздан партнер Србији и обрнуто

САД и Србија су узајамно поуздани партнери и то је потврђено на свим састанцима које је министарка за европске интеграције Тања Мишчевић имала у Конгресу САД и Стејт департменту током њене прве посете Вашингтону, изјавио је амбасадор Србије у САД Марко Ђурић. Фото: Танјуг/Сава >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Радовановић Ђурић је на Твитеру написао да се на крају посете Мишчевић састала са специјалним изаслаником САД за Западни Балкан Габријелом Ескобаром.
Он је навео да је посета Мишчевић завршена срдачним сусретом и важним разговором са специјалним изаслаником САД за Западни Балкан Габријелом Ескобаром о значају подршке САД процесу европских интеграција Западног Балкана и изгледима за унапређење билатералне сарадње Србије и САД у свим областима од заједничког интереса.
Мишчевић је у Вашингтону учествовала на конференцији под називом „Западни Балкан: Трансатлантска и регионална сарадња – изградња јаких алијанси“.
Brnabićeva: Zainteresovani smo za unapređenje saradnje sa Venecuelom

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђурић: САД су поуздан партнер Србији и обрнуто се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.