Камионет претворен у покретну бину два дана ширио добру енергију по Новом Саду

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jul.2023, 09:31

Камионет претворен у покретну бину два дана ширио добру енергију по Новом Саду

Прошлог викенда, Нови Сад је заувек променио концепт забаве и показао да је град који живи за незаборавна искуства. “AFTERFIVE“ и “Red Bull“ су организовали револуционарни догађај који је унео нову димензију у урбану културу. Фото: Skilla/@skilla_shoot Два дана испуњена музиком, узбуђењем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и вожњом кроз град на камионету су обележила суботу и недељу.
Све је почело на популарном Штранду, где је “Tropicana bar“ постао епицентар дешавања. Али оно што је следило било је апсолутно несвакидашње.
Неколико DJ-ева “AFTERFIVE“-а, укључујући резиденте Славка и “Miamideporteda“, али и “Wade Newhouse“-а из Бања Луке, укрцали су се на камионет претворен у покретну бину.
Узбуђење се осетило у ваздуху док су камионом пролазили кроз улице града, испуњавајући атмосферу музиком која је одзвањала из звучника.
Ова иновативна вожња камионом, уз музику која је пратила путању, донела је урбану културу директно до људи на улицама.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by AFTERFIVE® (@afterfiveofc)


Нови Сад је заживео на јединствен начин, а присутни су били сведоци непоновљиве атмосфере у режији “AFTERFIVE“-a.
Ово искуство је било више од обичног концерта или журке. Било је то путовање кроз град који је дисао заједно са звуцима музике. Локације попут Кеја и Булевара Михајла Пупина су постале места где су се људи окупљали, плесали и уживали у незаборавном доживљају.
“AFTERFIVE“ и “Red Bull“ су својом храброшћу и креативношћу успели да померају границе традиционалне забаве и створе ново поглавље у урбаном животу Новог Сада. Ова необична вожња камионом је била само почетак, обећавајући још узбудљивије догађаје који ће освежити и одушевити град.
Нови Сад је још једном показао своју снагу као епицентар културе и урбаног духа.
Radosne vesti iz Betanije, Novi Sad bogatiji za 33 bebe

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Камионет претворен у покретну бину два дана ширио добру енергију по Новом Саду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.