Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jul.2023, 09:11

Новосадска певачка група „Ми и Ла на штиклама“ разгалила публику на „Беолету“ (ВИДЕО)

У склопу програма „Беочинско лето“, Општина Беочин и Центар за културу, спорт и туризам организовали су још једно узбудљиво вече у којем је наступила новосадска певачка група „Ми и Ла на штиклама“. Догађај се одржао на платоу Дома културе, а почео је тачно у 21 час. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Група „Ми и Ла на штиклама“ предводи талентована певачица Мила Думедаш Јуришић, која је са пуно енергије и жара припремила чланице свог музичког тима за наступе на бројним манифестацијама и догађајима. Њихов репертоар је разноврстан, а отворен приступ према публици чини их радо виђеним гошћама на сваком наступу.
Вече је било испуњено весељем и добрим расположењем, док су чланице групе „Ми и Ла на штиклама“ изводиле своје песме са пуно страсти и професионалности. Публика је била одушевљена њиховим наступом и уживала у разноврсном репертоару који је обухватао хитове различитих жанрова.
Плато Дома културе био је испуњен присутнима који су се придружили овом летњем догађају. Атмосфера је била изузетно пријатна, а топлина летње вечери употпунила је уживање у музици и дружењу. „Беочинско лето 2023“ још једном је оправдало свој статус као један од најатрактивнијих летњих програма у региону.
Општина Беочин и Центар за културу, спорт и туризам поносни су на организацију овог догађаја и начин на који су грађанима Беочина пружили незаборавно вече. Овакви програми промовишу културу, забаву и заједништво у локалној заједници, доприносећи тако богатом културном животу града.
Уколико желите да уживате у још једној летњој вечери испуњеној добром музиком и позитивном енергијом, „Беочинско лето 2023“ је право место за вас. Пратите програм и не пропустите следеће узбудљиве догађаје који ће вас одушевити.
Novosadski hram sporta – SPENS (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Новосадска певачка група „Ми и Ла на штиклама“ разгалила публику на „Беолету“ (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.