Мекинро: Ужасна одлука судије

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 20:27

Мекинро: Ужасна одлука судије

У четвртом гему другог сета у мечу Новака Ђоковића и Италијана Јаника Синера, српски тенисер је после једног ударца викнуо а судија Хејг га је одмах казнио одузимањем поена. Фото: Танјуг/AP/Kirsty Wigglesworth Оваква одлука се није свидела ни Новаку, ни његовим навијачи јама али ни чувеном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Џону Мекинроу.„Никада током његове 18-годишње каријере, нити један пут се то није десило. Ужасна, ужасна одлука.
Пре свега, да ли сте приметили да је Синерова лопта пала далеко од основне линије. Колико је ту ометања могло бити? И потом упозорење за време у истом гему. Поднео је то стоички, боље него већина играча што би“, рекао је Мекинро и напоменуо да је тај детаљ могао да преокрене цео меч.
Ипак, та судијска одлука није преокренула крајњи исход, па ћемо Ђоковића гледати у деветом финалу Вимблдона.
Novak Đoković peti put uzastopno u finalu Vimbldona

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мекинро: Ужасна одлука судије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.