Немања Влашковић пуштен на слободу, Дејану Пантићу продужен кућни притвор за још два месеца

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 20:16

Немања Влашковић пуштен на слободу, Дејану Пантићу продужен кућни притвор за још два месеца

Дејану Пантићу из северног дела Косовске Митровице продужен је кућни притвор за још два месеца, изјавио је данас његов адвокат Љубомир Пантовић. Фото. Танјуг/Дописник КиМ Он је за Танјуг рекао да је бившем полицајцу, који је у децембру ухапшен на прелазу Јариње, притвор продужен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << по три основа – да не би могао да побегне, да утиче на истрагу, уништи или омета истрагу и да наводно не понови кривично дело.
„То је човек који никада није починио ниједно кривично дело. Уложили смо жалбу, али не верујем да ће да промене одлуку. Решили су да га што дуже држе у кућном притвору. Нисам оптимиста да може да дође до позитивног решења“, рекао је Пантовић.
Пантића Приштина сумњичи да је учествовао у нападу на просторије Централне изборне комисије (ЦИК) на северу Косовске Митровице.
Пантић је ухапшен 10. децембра, а два дана касније му је одређен једномесечни притвор. Од 28. децембра се налази у кућном притвору.Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић саопштио је данас да је Немања Влашковић, Србин ухапшен пре месец дана на КиМ, данас ослобођен.
„Још један Србин кога је ухапсила Куртијева полиција – Немања Влашковић је на слободи! Он је после месец дана притвора, стигао кући и својој породици. Београд ће наставити да се свим дипломатским и политичким средствима бори за све невино ухапшене Србе да би правда победила!“, написао је Петковић на Твитеру.
Dačić: Ukoliko dođe do sednice Saveta bezbednosti UN, učestvovaće Vučić

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Немања Влашковић пуштен на слободу, Дејану Пантићу продужен кућни притвор за још два месеца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.