Ераковић: Једва чекам пуну „Маракану“

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 15:31

Ераковић: Једва чекам пуну „Маракану“

Фудбалер Црвене звезде Страхиња Ераковић рекао је да је екипа пружила одличне партије на турниру који је освојила у Русији и истакао да је једва чека утакмице на домаћем терену и пун стадион „Рајко Митић“. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Имали смо три провере које су дефинитивно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у рангу Лиге шампиона, поготово утакмица са Зенитом. Играли смо пред 20.000 људи, баш се осетила сјајна атмосфера, али смо успели да победимо. Можемо да будемо задовољни, поготово јер смо још увек у припремном периоду и најбоље игре нас тек очекују. Пред нама је Лига шампиона, сви се радујемо што ћемо играти са најбољим клубовима у Европи, а мислим да ту и припадамо. Саме припреме су протекле сјајно, сјајно смо дочекани у Русији, имали смо све услове за рад. Радило се квалитетно и јако и сад следи завршна фаза припрема у Београду“, рекао је Ераковић за клупски сајт.
Млади дефанзивац верује да ће навијачи испунити „Маракану“ већ против Фјорентине.
„Позивам навијаче да у што већем броју обезбеде „Премијум“ сезонске улазнице и да већ против Фјорентине испуне Маракану и најаве све оно што нас очекује од јесени. Немам сумње да ће тако и да буде, дуго сам у клубу, Звездино сам дете и знам колико су навијачи одани. На нама је да оправдамо поверење и да заједно идемо у нове победе. Лично, ужелео сам се пуне Маракане, једва чекам утакмице“, закључио је Ераковић.
Mediji: Dušan Tadić želi da raskine ugovor sa Ajaksom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ераковић: Једва чекам пуну „Маракану“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.