Енглески фудбалер Кајл Вокер договорио услове уговора са Бајерном

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 14:56

Енглески фудбалер Кајл Вокер договорио услове уговора са Бајерном

Фудбалер Манчестер ситија и енглески репрезентативац Кајл Вокер постигао је усмени договор са Бајерном, преноси Скај Немачка. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Британски и немачки медији наводе да би представници два клуба у наредних неколико дана требало да договоре висину обештећења.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Вокер (33) има уговор са Манчестер ситијем до 30. јуна наредне године. Енглески фудбалер и један од најбољих десних бекова на свету је прихватио понуду Бајерна да потпише уговор са шампионом Бундеслиге до јуна 2025. године уз могућност продужења сарадње на још једну сезону.
Вокер је члан Манчестер ситија од 2017. године, а пре тога је играо за Астон Вилу, Квинс Парк Ренџерс, Шефилд јунајтед, Тотенхем и Нортхемптон. Он је прошле сезоне одиграо 39 утакмица за Манчестер сити у свим такмичењима, а са „грађанима“ је укупно освојио 14 трофеја.
За репрезентацију Енглеске наступио је на 76 мечева.
Mediji: Dušan Tadić želi da raskine ugovor sa Ajaksom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Енглески фудбалер Кајл Вокер договорио услове уговора са Бајерном се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.