Артета: Биће потребно време да се Хаверц уклопи у наш тим

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 12:41

Артета: Биће потребно време да се Хаверц уклопи у наш тим

Менаџер Арсенала Микел Артета изјавио је данас да ће бити потребно време да се немачки фудбалер Каи Хаверц уклопи у лондонски клуб, преносе британски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Хаверц је пре 16 дана стигао у Арсенал из Челсија за 65 милиона фунти.
„Морамо да видимо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << како се прилагођава. Упознајемо се и градимо односе, а време ће показати где се најбоље уклапа“, рекао је Артета за Би-Би-Си (ББЦ).
Британски медији наводе да би до краја дана уговор са Арсеналом требало да потпише капитен Вест Хема Деклан Рајс за 105 милиона фунти.
Арсенал ће у недељу отпутовати у САД где ће одиграти три пријатељске утакмице.
Košarkaši Srbije do 20 godina izgubili od Francuske u četvrtfinalu EP

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Артета: Биће потребно време да се Хаверц уклопи у наш тим се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.