На појединим деоницама путева измене због радова

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 11:11

На појединим деоницама путева измене због радова

На путу Таково – Клатичево на снази је обустава саобраћаја због реконструкције пута у склопу радова на изградњи Обилазнице око Горњег Милановца, од 17. јула од 22 часа, саопштило је данас Јавно предузеће Путеви Србије. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Саобраћај ће се одвијати на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << следећи начин: од Такова ка Горњем Милановцу, општинским путевима кроз Таково, место Брусница и Горњи Милановац, а од Горњег Милановца ка Такову, државним путем II А реда број 177, до Клатичева, па државним путем II Б реда број 360, до општинских путева кроз места Врнчани, Калиманићи и Синошевићи.
Са државног пута I А реда број 2, ка Горњем Милановцу, возила која се крећу из правца Београда, могу се искључити на петљи Љиг, а возила која се крећу из правца Чачка на петљи Прељина, на државни пут I Б реда број 22, до Горњег Милановца.
Након искључења на петљи Прељина, до Такова се долази обилазно – државним путем I Б реда број 22, до Љига, па државним путем I А реда број 2, до Такова.
На путу Неготин – Буково, ка Букову на снази је обустава саобраћаја, због одржавања ауто трке, 15. и 16. јула, од 9 до 19 часова. Алтернативни правац је државни пут I Б реда број 35, према Мајданпеку и Доњем Милановцу.
На ауто-путу Е-75, у зони петље Водањ, у току су радови на санацији надвожњака, до 31. јула. Саобраћај се у правцу Ниша одвија возном и претицајном саобраћајном траком, док се у правцу Београда саобраћај одвија зауставном саобраћајном траком.
На ауто-путу Е-75, Сириг – Бешка изводе се радови на кошењу траве у разделном појасу, до 20. јула, током светлог дела дана, осим 14. и 16. јула. За саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака у смеру ка Београду, саобраћај се одвија возном саобраћајном таком.
На ауто-путу Е-75, петља Београд – петља Ласта, у оба смера, до 18. јула, до 6 часова изводе се радови на обележавању разделне линије. За саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака.
RHMZ upozorava na novi talas visokih temperatura

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На појединим деоницама путева измене због радова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.