Челници Тотенхема и Бајерна још без договора о трансферу Харија Кејна у Немачку

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 11:08

Челници Тотенхема и Бајерна још без договора о трансферу Харија Кејна у Немачку

Председник Тотенхема Данијел Леви састао се са извршним директором Бајерна Јан-Кристијаном Дресеном како би договорили прелазак капитена лондонског фудбалског клуба Харија Кејна у редове шампиона Бундеслиге, преноси Скај спортс. Фото: ТанјугAP Photo/Jon Super Британски медији подсећају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да је руководство Тотенхема већ одбило понуде од 70 и 80 милиона евра за капитена енглеске репрезентације.
Извор близак преговорима Тотенхема и Бајерна пренео је Скај спортсу да представницима два клуба нису постигли договор, а Кејн за сада остаје члан лондонског клуба. Такође, наводи се да ће преговори бити настављени.
Британски медији истичу да ће Леви покушати да убеди Кејна да потпише нови, побољшани уговор са Тотенхемом. Он има уговор са лондонским клубом до јуна 2024. године.
Кејн ће бити у тиму Тотенхема, који ће отпутовати на предсезонску турнеју по Аустралији.
Uroš Plavšić postigao četiri poena u pobedi Atlante nad Filadelfijom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Челници Тотенхема и Бајерна још без договора о трансферу Харија Кејна у Немачку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.