РХМЗ упозорава на нови талас високих температура

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 10:47

РХМЗ упозорава на нови талас високих температура

Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ) упозорио је да ће током друге декаде јула у Србији бити веома топло, са температурама од 35 до 40 степени Целзијуса. Фото: Градске инфо Температура ће данас бити у краткотрајном паду за 5 до 7 степени и очекује се да буде у интервалу од 29 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << до 33 степена Целзијуса, а затим ће поново уследити пораст температуре, па се у недељу и у првој половини наредне седмице поново очекују дневни максимуми од 35 до 40 степени.
У великим градовима очекују се и тропске ноћи са минималним температурама изнад 20 степени Целзијуса.
Током друге декаде јула у Београду ће бити веома топло.
Температура ће данас бити у краткотрајном паду за 5 до 7 степени и очекује се око 30 степени Целзијуса, у суботу око 35 степени, а у недељу и у првом делу наредне седмице поново од 37 до 39 степени Целзијуса.
Top 5 vesti iz Srbije: Porast broja rođenih i 500 kilometara autoputeva u izgradnji (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак РХМЗ упозорава на нови талас високих температура се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.