Италија и Турска поднеле заједничку кандидатуру за организацију ЕУРО 2032

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 09:26

Италија и Турска поднеле заједничку кандидатуру за организацију ЕУРО 2032

Европска фудбалска унија (УЕФА) објавила је данас да су Италија и Турска повукле појединачне кандидатуре за организацију Европског првенства 2032. године и поднеле нову, заједничку. Фото: Танјуг/AP Photo/Francisco Seco Италијански медији јављају да је то стратешки потез Савеза Италије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и Турске да би извесно добили организацију Европског првенства 2032. године, јер појединачно не би добили организацију 2028. године.
Пошто су се Италија и Турска званично повукле из кандидатуре за ЕУРО 2028, сад је готово извесно да ће се Европско првенство за пет година играти у Енглеској, Северној Ирској, Шкотској, Велсу и Ирској, државама које су поднеле заједничку кандидатуру.
УЕФА ће коначну одлуку о организаторима ЕП 2028. и 2032. године донети 10. октобра на састанку Извршног комитета.
Zvezda pustila u prodaju ulaznice za derbi protiv Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Италија и Турска поднеле заједничку кандидатуру за организацију ЕУРО 2032 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.