Вучић: Многи желе да се врате у Србију

Izvor: GradskeInfo.rs, 14.Jul.2023, 08:49

Вучић: Многи желе да се врате у Србију

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је током недавног разговора са Србима у Бечу видео да они желе да се врате јер су им радни услови бољи него ту где јесу. Фото: Танјуг/Тара Радовановић Како је појаснио, због високих цена енергената за њихове пословне објекте, први >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пут размишљају да се врате.
„И то када се враћају доприноси већем броју деце. Да бисмо могли да имамо будућност“, рекао је Вучић за ТВ Пинк.
Када се ради о наталитету у земљи, рекао је Вучић, Београд „каска“ за другим деловима Србије.
„Тамо где људи најбоље живе најмање су заинтересовани за ширење породице. То је свуда у свету, ту културу смо у потпуности примили“, рекао је он.
Рекао је и да у Београду има много више кућних љубимаца него у другим крајевима.
„Лепо је имати куче и маче, папагаја, али најлепше је имати децу. Ако не можете, на све друге начине доприносите држави. Не можемо да опстанемо као нација ако немамо децу“, рекао је он.
Говорећи о пријему у војску, рекао је и да је срећан што је ове године примљено 300 дечака и девојчица са непуних 23 година.
„Као врховни командант кажем вам да немамо војнике из 10 централноградских београдских општина. Војску нам чине јабланички, топлички, нишки, расински и други окрузи, то је 75 одсто војске. На пријему нових војника део није могао да прође тест јер није хтео по киши да иде, али то говори зашто у граду нема војника“, рекао је Вучић.
Vučić: Vulinu ne bi uveli sankcije da sam najavio sankcije Rusiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Многи желе да се врате у Србију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.