Вучић честитао Соколов и Матијашевићу на медаљама на СП у параатлетици

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 18:44

Вучић честитао Соколов и Матијашевићу на медаљама на СП у параатлетици

Председник Србије Александар Вучић честитао је данас српским такмичарима Сашки Соколов на освајању сребрне медаље у бацању копља и Немањи Матијашевићу на бронзаној медаљи у дисциплини скок у даљ, на Светском првенству у параатлетици, које се одржава у Паризу. Фото: Танјуг/Зоран >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Жестић „Све честитке Сашки Соколов на освојеном сребру у бацању копља и Немањи Матијашевићу на бронзи у скоку у даљ на Светском првенству у параатлетици у Паризу! Поносни смо на ваш успех и заслужена одличја! Идемо даље! Живела Србија!“, поручио је Вучић на Твитеру.
Соколов је освојила сребрну медаљу у бацању копља (Ф47), а Матијашевић бронзану медаљу у дисциплини скок у даљ (Т47), на Светском првенству у параатлетици у Паризу.
Realizovana provera obučenosti vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић честитао Соколов и Матијашевићу на медаљама на СП у параатлетици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.