Жоао Феликс мења Килијана Мбапеа у Пари Сен Жермену?

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 17:35

Жоао Феликс мења Килијана Мбапеа у Пари Сен Жермену?

Руководство Пари Сен Жермена заинтересовано је за фудбалера мадридског Атлетика и португалског репрезентативца Жоаоа Феликса, преносе француски медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Dave Thompson Феликс је други део прошле сезоне провео на позајмици у Челсију, али лондонски клуб није желео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да откупи уговор португалског фудбалера.
Феликс је почео припреме за нову сезону са мадридским клубом, а шпански медији наводе да се Португалац наљутио на челнике Атлетика, који су дрес са бројем седам дали Антоану Гризману. Он је наводно поручио челници клуба да жели да промени средину.
Нови тренер ПСЖ-а Луис Енрике је саопштио челницима клуба да ангажују Феликса, који би требало да замени Килијана Мбапеа.
Мбапе има уговор са „свецима“ до краја наредне сезоне, а челницима клуба је поручио да не жели да продужи сарадњу са шампионом Француске.
Паризијен наводи да је Енрике одлучио да не води Мбапеа на турнеју по Азији, пошто клуб планира да га прода у летњем прелазном року.
ПСЖ је био заинтересован за Харија Кејна и Душана Влаховића, али је на крају избор пао на Феликса, који би у ПСЖ-у требало да добије Мбапеову „седмицу.
Феликс је у Атлетико стигао 2019. године из Бенфике за 126 милиона евра. Он није испунио очекивања челника мадридског клуба, пошто је постигао само 34 гола на 131 мечу.
FIFA zabranila Al Nasru registraciju novih igrača zbog duga Lesteru

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Жоао Феликс мења Килијана Мбапеа у Пари Сен Жермену? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.