Понитка: Позив Жељка Обрадовића је преломио да дођем у Партизан

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 17:19

Понитка: Позив Жељка Обрадовића је преломио да дођем у Партизан

Пољски репрезентативац и нови кошаркаш Партизана Матеуш Понитка, изјавио је да је позив Жељка Обрадовића био пресудан у одлуци да потпише за Партизан, пренео је Моцартспорт. Фото: fiba.basketball Пољак је потписао двогодишњи уговор са Партизаном и он је друго појачање клуба у летњем >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прелазном року, пошто је раније данас уговор са „црно-белима“ потписао Огњен Јарамаз.
„Пре свега морам да кажем да ми је велика част што ћу бити део Партизана. Не бих да користим клише изразе, али свако ко прати кошарку, зна историју клуба, какви су навијачи, ко је тренер и због свега тога морам да будем захвалан што ћу бити део свега што сам набројао и имати прилику да носим дрес легендарног клуба“, истакао је Понитка.
Додаје да није разговарао само са Партизаном након што му је истекао уговор са Панатинаикосом.
„Разговарао сам са Црвеном звездом и Макабијем, ту је био и Партизан, имао сам опције, али на крају су име и позив Жељка Обрадовића преломили у корист Партизана. Свидео ми се пројекат, тим који жели да напредује. Још док сам био у Панатинаикосу сам видео да је екипа одлична, да клуб има велике амбиције. Искрен да будем, први пут сам са тренером разговарао још на почетку прошле сезоне. Играли смо против Партизана и тренер ми је пришао, честитао ми је на издањима на Евробаскету, неколико минута смо разговарали, и тада смо успоставили иницијални контакт који је на мене оставио велики утисак“, констатовао је Пољак.
Сматра Понитка да ће се одлично уклопити у нову екипу.
„Партизан је два пута победио Панатинаикос, на тим мечевима сам се уверио у квалитете играча. Кевин Пантер је лидер и баш ми је драго што је остао, као и Зек Ледеј, али још је момака који су показали велики квалитет, играли су тимски, борили су се и то ми се највише свидело. Мислим да могу у такву културу и атмосферу лако да се уклопим“, закључио је Понитка.
Ognjen Dobrić zvanično potpisao dvogodišnji ugovor sa Virtusom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Понитка: Позив Жељка Обрадовића је преломио да дођем у Партизан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.