Џакарта: Ванг и Блинкен се састали на маргинама скупа АСЕАН

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 15:25

Џакарта: Ванг и Блинкен се састали на маргинама скупа АСЕАН

Највиши кинески дипломата Ванг Ји састао се са америчким државним секретаром Ентонијем Блинкеном у Индонезији на маргинама скупа Асоцијације нација југоисточне Азије (АСЕАН), јављају данас кинески државни медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Dita Alangkara, Pool Ванг је представљао Кину након >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << што је Пекинг саопштио да министар спољних послова Ћин Ганг нец́е присуствовати скупу из здравствених разлога, пренео је Ројтерс.
Он и Блинкен су виђени како седе један преко пута другог у сали за састанке у хотелу у центру Џакарте, али Ванг није разговарао са новинарима.
Блинкен се сусрео са Ћином и Вангом у Пекингу прошлог месеца, што је била прва посета Кини једног америчког државног секретара у последњих пет година.
Američki general: Sumnjam da ćemo ikad više videti Prigožina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Џакарта: Ванг и Блинкен се састали на маргинама скупа АСЕАН се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.