Вучић са Чен Бо: Истакао сам неопходност одржавања седнице СБУН о КиМ

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 12:40

Вучић са Чен Бо: Истакао сам неопходност одржавања седнице СБУН о КиМ

Председник Србије Александар Вучић, који се данас састао се амбасадорком Народне Републике Кине Чен Бо, истакао је да ју је обавестио о угрожености Срба на Косову и Метохији и о неопходности одржавања посебне седнице Савета безбедости УН. Фото: Танјуг/Зоран Жестић „Детаљно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам обавестио амбасадорку Чен Бо о угрожености Срба на Косову и Метохији и о деликатности безбедносне ситуације, која нарушава стабилност целог региона. Истакао сам неопходност одржавања посебне седнице Савета безбедности УН, како би целокупна светска јавност сазнала о тензијама на КиМ и тешком положају Срба“, навео је Вучих на инстаграм налоги будуцностсрбијеав.
Он је пренео и да је захвалио на јасном и доследном ставу НР Кине о налажењу решења у оквирима дијалога и Резолуције 1244 СБ УН, као и на подршци напорима Србије да очува територијални интегритет и суверенитет.
„Поновио сам захвалност нашим кинеским пријатељима и амбасадорки Чен Бо на личном залагању и огромном труду који је уложила у јачање односа наше две земље“, навео је Вучић.
Sever KiM: Povuklo se 25 odsto policije, situacija na terenu nepromenjena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић са Чен Бо: Истакао сам неопходност одржавања седнице СБУН о КиМ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.