Хендерсон после разговора са Клопом одлучује о понуди Ал Етифака

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 12:30

Хендерсон после разговора са Клопом одлучује о понуди Ал Етифака

Капитен фудбалског клуба Ливерпул Џордан Хендерсон добио је понуду да настави каријеру у Ал Етифаку по којој ће годишње зарађивати 40 милиона евра, преносе британски медији. Флото: Танјуг/Martin Rickett/PA via AP Ал Етифак је недавно преузео некадашњи фудбалер Ливерпула Стивен Џерард. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Хендерсон је добио понуду да потпише двогодишњи уговор са клубом из Саудијске Арабије уз могућност продужења на још једну сезону.
Хендерсон има уговор са Ливерпулом до јуна 2025. године, а тренутно у екипи са Енфилда зарађује осам милиома евра по сезони. Он још није одговорио на понуду клуба из Саудијске Арабије, пошто прво планира да разговара са менаџером Ливерпула Јиргеном Клопом, а онда ће да одлучи где ће да настави играчку каријеру.
Хендерсон (33) је у Ливерпул стигао 2011. године из Сандерленда. Он је за клуб са Енфилда одиграо 492 меча и постигао је 33 гола, док је са овим тимом освојио осам трофеја.
Srpski košarkaš Uroš Plavšić postigao sedam poena u pobedi Atlante nad Minesotom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хендерсон после разговора са Клопом одлучује о понуди Ал Етифака се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.