Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Jul.2023, 07:15

Москва: НАТО се вратио хладноратовским шемама

Резултати самита НАТО-а у Виљнусу показали су да се та алијанса у потпуности вратила хладноратовским шемама, саопштено је данас из руског Министарства спољних послова. Фото: Wikimedia Commons/alvesgasper
“У Виљнусу је 11-12. јула одржан самит Северноатлантског пакта. Његови резултати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << показују да се та организација у потпуности вратила хладноратовским шемама, само сада ради заштите наше милијарде људи од другог дела човечанства и на основу идеологије поделе света на демократије и аутократије“, наводи се у саопштењу.

Додаје се да је Кремљ “спреман да одговори на претње коришћењем свих неопходних средстава“, као и да ће резултати самита бити “пажљиво анализирани“.
У саопштењу се такође наводи да ће Русија “наставити да јача војну организацију и одбрамбени систем земље“.
Изасланик Ватикана састао се у Москви са патријархом Кирилом

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Москва: НАТО се вратио хладноратовским шемама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.