Челници Ал Хилала послали званичну понуду за куповину Александра Митровића

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jul.2023, 13:51

Челници Ал Хилала послали званичну понуду за куповину Александра Митровића

Челници Ал Хилала из Саудијске Арабије послали су званичну понуду на адресу Фулама у висини од 30 милиона евра за српског фудбалера Александра Митровића, пренео је данас Скај Спортс. Фото: Танјуг/Adam Davy/PA via AP Како наводи Скај Спортс, тренер Ал Хилала Жорж Жесус жели да види у тиму >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Митровића, а челници клуба су спремни да плате 30 милиона за откуп уговора 28-годишњег Србина. Нису саопштени детаљи око потенцијалне плате Митровића у Саудијској Арабији, а додаје се да се очекује одговор из Фулама, преноси исти извор.
Митровић није једини српски репрезентативац који је на листи жеља клуба из Ријада, према наводима италијанских медија близу доласка у Ал Хилал је и Сергеј Милинковић-Савић из Лација за 40 милиона евра.
Đoković pobedio Rubljova u četiri seta i izborio polufinale Vimbldona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Челници Ал Хилала послали званичну понуду за куповину Александра Митровића се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.