Вучић: САД су Вулину увеле санкције због односа према Русији

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jul.2023, 11:15

Вучић: САД су Вулину увеле санкције због односа према Русији

Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да САД нису увеле санкције директору Безбедносно-информативне агенције (БИА) Александру Вулину због умешаности у криминал или корупцију, већ због његовог односа и ставова према Руској Федерацији. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић „Није >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кокаин пронађен у Вулином кабинету већ у Белој кући. Сматрам да је веома важно, да је страшно важно, да се проведе истрага јер мислим да је то неки општи члан који они користе да нешто напишу. Сутра ћу темељно да говорим о свему томе. О његовој позицији и позицији државе Србије“, рекао је Вучић одговарајући на питања медија током обиласка радова на изградњи брзе саобраћајнице од Пожаревца до Голупца.
Министарство финансија САД јуче је увело санкције Вулину због, како тврде, његове умешаности у „транснационални организовани криминал, илегалне операције у вези са наркотицима и злоупотребу јавне функције“.
Vučić: Ulaganje u saobraćajnice podstiče povratak naših ljudi iz inostranstva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: САД су Вулину увеле санкције због односа према Русији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.