Додик: СДА је увела мафију у обавештајни сектор да би обрачунала са Српском

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jul.2023, 10:58

Додик: СДА је увела мафију у обавештајни сектор да би обрачунала са Српском

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да је Странка демократске акције увела мафију у обавештајни сектор која је требало да им, пре свега, служи за обрачун с Републиком Српском. Фото: Танјуг/Јадранка Илић „Приликом формирања власти на нивоу БиХ било нам >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је важно да се тај притисак на Српску склони, а то је било могуће једино ако избаците СДА. То смо и урадили“, написао је Додик на Твитеру цитирајући део интервјуа за РТРС, који ће бити емитован вечерас.
Он је рекао да је лидер СДА Бакир Изетбеговић „обичан преварант и лажљивац на дневном нивоу“.
„И јуче поново слушам СДА, која поново лаже и петља у вези с издвајањем средстава за куповину простора за УИО у Бањалуци, а у суштини ‘Тројка’ сада чисти њихове лажи. Пре око 10 година са СДА и Изетбеговићем договорено је да се за потребе УИО праве регионални центри у Мостару и Сарајеву, а да се у Бањалуци прави централа УИО и регионални центар. За тај посао тада је одобрено 56 милиона КМ. Део тог новца, 20 милиона КМ, они су потрошили за изградњу неког граничног прелаза и никад га нису вратили на ставку да се у Бањалуци то заврши. Кад је требало о томе одлучивати, онда су прихватили хајку коју је овде направила опозиција“, навео је Додик.
Он каже да су у Мостару и Сарајеву изградили и исплатили те регионалне центре, а оспорава се само Бањалука.
„Сада СДА напада ‘Тројку’, која покушава да то реши. Стварно треба да будете морбидни или да будете лош човек без икаквог карактера, какав је Изетбеговић, који је једно говорио, слагао, а сада напада друге који решавају његове бљувотине“, казао је Додик.
Obuka u grupnom letenju na avionima tipa „orao“

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик: СДА је увела мафију у обавештајни сектор да би обрачунала са Српском се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.