Јам Мадар званично напустио Партизан и прешао у Фенербахче

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jul.2023, 10:28

Јам Мадар званично напустио Партизан и прешао у Фенербахче

Израелски кошаркаш Јам Мадар напустио је Партизан после две године и постао нови члан Фенербахчеа, потврдио је данас турски клуб објавом на званичном сајту. Фото: Aba liga/Dragana Stjepanović Како је саопштено, Израелац је потписао уговор на две плус једну сезону. Мадар (22) иза себе има две >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одличне сезоне у Партизану, а посебно је добра била претходна у којој је проглашен за „звезду у успону“ Евролиге. Са клубом је играо Топ 8 фазу Евролиге и освојио АБА лигу.
Мадар је постао трећи кошаркаш који је званично напустио Партизан, пре њега су отишли Матијас Лесор и Данте Екзум, а најављен је и одлазак Јоаниса Папапетруа, док се још увек не зна статус Џејмса Нанелија. Уговоре са челницима клуба продужили су Алекса Аврамовић, Кевин Пантер и Зек Ледеј.
Nova nagrada za Jokića – proglašen za najboljeg u NBA

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јам Мадар званично напустио Партизан и прешао у Фенербахче се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.