На иде вам баш најбоље на апликацијама за упознавање! Слика пса може да вам помогне!

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 17:01

На иде вам баш најбоље на апликацијама за упознавање! Слика пса може да вам помогне!

Пас на вашој профилној фотографији повећава ваше шансе на сајтовима за упознавање.
Фото: Pixabay/StockSnap Већина корисника претпоставља да су власници паса отворенији, друштвенији, активнији и емпатичнији од оних који немају кућног љубимца.
Према недавном истраживању, најатрактивнији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << корисници на сајтовима за упознавање и друштвеним мрежама су они који позирају са својим љубимцем на фотографији профила.
Ово је недавно открила студија непрофитне организације пси водичи која је показала да су самци који су се фотографисали са псима имали бољи одзив потенцијалних партнера од оних чији је профил био селфи.
Према том истраживању, две трећине испитаника сматра да ће им се вероватније свидети особа на чијој се слици на профилу налази пас, углавном зато што верују да су власници паса спремнији да се смире и да се више посвете свом партнеру. 
На исти начин, већина корисника је претпоставила да су отворенији, друштвенији, активнији и емпатичнији, а предности поседовања пса показале су се толико делотворним да је половина испитаника рекла да и сами размишљају  да ставе слику са псом као профилну.
Занимљиво је видети да су квалитете које повезујемо са нашим омиљеним четвороножним пријатељима – као што су емпатија, стрпљење и поузданост, такође оне које људи сматрају привлачним и пожељним у романтичним везама. Захваљујући безусловној љубави коју пружају, пси могу пружити одличан осећај емоционалног благостања, а такође могу бити одлично друштво и утеха док градимо нове везе и односе.
Друго истраживање, недавно је такође показало да је већина испитаника више заинтересована за кориснике који се мазе са мачкама на њиховим профилним фотографијама, а четири од десет људи одлучило је да лично упозна власнике мачака које су их привукле.
Da li psi treba da piju morsku vodu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На иде вам баш најбоље на апликацијама за упознавање! Слика пса може да вам помогне! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.