ЦАС: Осасуна није избачена из Лиге конференције

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 16:15

ЦАС: Осасуна није избачена из Лиге конференције

Суд за спортску арбитражу (ЦАС) донео је одлуку да Осасуна не буде кажњена са избацивањем из Лиге конференција, објавио је данас шпански клуб. Фото: Танјуг/AP Photo/Jose Breton, File Осасуна је била кажњена избацивањем од стране УЕФА-е због случаја намештања из 2014. године. УЕФА је казну донела >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на основу пресуде шпанског Врховног суда којим су чланови тадашње управе кажњени за корупцију и лажирање документације. Осасуна се прво жалила Жалбеној комисији УЕФА која је жалбу одбацила, али је Суд за спортску арбитражу (ЦАС) одлучио у корист Осасуне.
„С обзиром на нове доказе које је клуб доставио у своју одбрану, УЕФА је закључила да је Осасуна жртва радњи које су се догодиле пре десет година. УЕФА је закључила да Осасуна може да учествује у Лиги конференције“, објавио је шпански клуб на званичном сајту.
Andrej Barna izborio vizu za Olimpijske igre u Parizu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЦАС: Осасуна није избачена из Лиге конференције се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.