Ал Хилал жели да доведе и Александра Митровића?

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 11:43

Ал Хилал жели да доведе и Александра Митровића?

Фудбалски клуб из Саудијске Арабије Ал Хилал жели да у своје редове доведе српског нападача Александра Митровића, преноси Моцартспорт. Фото: Танјуг/АП/Petr David Josek) Након што су јуче италијански медији пренели вест да је фудбалер Лација и српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на корак је од преласка у Ал Хилал из Саудијске Арабије, данас се појавила информација да би каријеру у истом клубу могао да настави Александар Митровић.
Ал Хилал је већ ступио у контакт са Фуламом и његовим голгетером, са издашном понудом.
Митровић је у Фуламу од 2028. године и до сада је одиграо 189 утакмица уз учинак од 109 голова.
 
FSS: Fudbaleri iz Evropske unije nisu više stranci u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ал Хилал жели да доведе и Александра Митровића? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.