Како носити бермуде лети – Три модне идеје за сваку прилику

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 09:01

Како носити бермуде лети – Три модне идеје за сваку прилику

Ниједно лето није потпуно без шортсева. Фото: Pexels/Q Hung pham Помажу да удобно преживите врућину, а ако их правилно одаберете, погодни су не само за плажу, већ и за град. У другом случају, боље је обратити пажњу на бермуде – широке моделе, дужине до колена. У бермудама ћете изгледати >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прикладно чак и у канцеларији или у ресторану, посебно ако су правилно стилизоване.
У наставку погледајте 3 сјајне идеје које ће вас инспирисати да овог лета носите бермуде као права фасхиониста.
Са мајицом и блејзером Кул алтернатива оделу са панталонама за лето је комбинација блејзера и бермуда. Можете одабрати блејзер и бермуде у истој боји, али у контрастним бојама које се лако могу носити одвојено. Лети може бити превруће носити кошуљу испод сакоа, па је боље одабрати топ или мајицу. Било која обућа ће одговарати овој комбинацији: од патика до папуча и високих потпетица.
Са дугом кошуљом Кошуљу не треба отписивати током лета, јер у пару са бермудама чине најсвестранију летњу комбинацију. Кошуљу можете увући у шортс или носити раскопчану, док ћете испод обући топ или мајицу. У сваком случају, ова одевна комбинација ће бити веома удобна, али у исто време савршено погодна за град.
Са светлим горњим делом и јапанкама Савршена одећа за оне којима недостаје истинско летње расположење у великом граду. Бермуде од тексаса најбоље одговарају овој комбинацији. Употпуните их било којим од ваших омиљених топова или бодијима у јарким бојама са или без дезена. Можете обући кошуљу преко топа, док ће јапанке бити последњи додир овој комбинацији.
Da li je neophodno da se istuširamo odmah nakon izlaska iz mora?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како носити бермуде лети – Три модне идеје за сваку прилику се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.