Завирите у „Уклету кућу“ данас од 19 часова у „Areni Cinaplexx“

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Jul.2023, 13:19

Завирите у „Уклету кућу“ данас од 19 часова у „Areni Cinaplexx“

Урнебесна авантура са елементима хорора „Уклета кућа“ стиже из Дизни кухиње право на велико платно биоскопа Arena Cineplex! Тим поводом, организовано је Arena Teen вече у суботу, 29. јула од 19 часова уз поклоне, напитак добродошлице и страшну забаву! Фото: Cinaplexx Arena Teen вече доноси свим посетиоцима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << напитак добродошлице који ће вас одвести право у „Уклету кућу“. Сваки посетилац добиће и ваучер са попустом за Door 404 Escape room авантуру, док ће најсрећнији посетиоци добити бесплатну Escape room игру по избору у овим чувеним собама забаве и мистерије.
„Уклета кућа“ је прича о жени и њеном сину који ангажује шаролику екипу такозваних стручњака за мистичне појаве како би им помогли да ослободе свој дом од натприродних створења, а инспирисана је истоименим тематским парком. За смех гарантују глумачке легенде Овен Вилсон, Дени ДеВито, Џејми Ли Кертис, Џеред Лето и други.
Трејлер филма: https://youtu.be/Nsl4XhdXHNs
Улазнице у продаји на благајни биоскопа Arena Cineplex!
Добро дошли у УКЛЕТУ КУЋУ, увек постоји место за још једног!
Svega mesec dana do premijere; Novosađani na korak do završetka crtanog filma, stigla značajna podrška za njegovu realizaciju (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Завирите у „Уклету кућу“ данас од 19 часова у „Areni Cinaplexx“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.