Медији: Сергеј Милинковић-Савић на корак од преласка у Ал Хилал

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Jul.2023, 13:10

Медији: Сергеј Милинковић-Савић на корак од преласка у Ал Хилал

Фудбалер Лација и српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић на корак је од преласка у Ал Хилал из Саудијске Арабије, преноси данас италијанска Република. Фото: Танјуг/АР/Alessandra Tarantino Милинковић-Савић (28) има уговор са римским клубом до 30. јуна 2024. године. Председник Лација >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Клаудио Лотито изјавио је да јуче да би волео да продужи сарадњу са српским фудбалером, али је додао да неће спречавати играча ако буде желео да напусти римски клуб.
Република наводи да је руководство Ал Хилала понудило репрезентативцу Србије 20 милиона евра по сезони, а Милинковић-Савић је пристао да настави каријеру у клубу из Саудијске Арабије. Такође, истиче се да је остало да се два клуба договоре око обештећења, а Лотито је наводно спреман да прихвати 40 милиона евра за српског фудбалера.
Италијански медији наводе да би трансфер могао да буде реализован у наредних недељу дана. Трансфермаркт истиче да Милинковић-Савић вреди око 50 милиона евра.
Ал Хилал је прошле сезоне освојио треће место у шампионату Саудијске Арабије, уговоре са овим клубом су већ потписали Калиду Кулибали и Рубен Невеш, а за новог тренера именован је Жорж Жезус.
Al Itihad iz Saudijske Arabije zainteresovan za Pola Pogbu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Медији: Сергеј Милинковић-Савић на корак од преласка у Ал Хилал се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.