Нови Сад: Тренутни радови у Успенској улици (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Jul.2023, 11:11

Нови Сад: Тренутни радови у Успенској улици (ФОТО/ВИДЕО)

Такозвана суперћелијска олуја носила је све пред собом и док Град Нови Сад улаже напоре како би штета била санирана, вредни путари настављају реконструкцију саобраћајних артерија града. Фото: Војводина уживо Настављају се радови на поправци коловозне конструкције у Успенској >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << улици и делу Шафарикове.
https://gradskeinfo.rs/wp-content/uploads/2023/07/VID-20230725-WA0001.mp4
Радови на десној коловозној траци деонице у Успенској и делу Шафарикове улице су завршени, док се и на левој посао приводи крају.
Фото: Војводина уживо Фото: Војводина уживо „Још само неколико дана и радови на једној од најпрометнијих улица у Новом Саду биће завршени“ – написао је на свом Инстаграм профилу градоначелник Новог Сад Милан Ђурић.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)


Novi Sad: Nova parking mesta u centru grada, uskoro (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Нови Сад: Тренутни радови у Успенској улици (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.